cartell del seminari sobre habitatge19.10.2016 | L’Observatori DESC organitza el seminari internacional ‘Nous reptes de l’habitatge a Barcelona: el mercat de lloguer, la gentrificació i el turisme’. Tindrà lloc dilluns 24 d’octubre de 12 a 20h al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (Plaça Nova 5, Barcelona).

El seminari forma part de la campanya que desenvolupa l’observatori durant aquest mes d’octubre sobre la situació actual del del lloguer, i també dins del Congrés d’Arquitectura 2016 i de la campanya ‘Habitatge, un dret com una casa’ de l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu del seminari és analitzar el mercat de lloguer al context actual i els seus impactes. Comptarà amb la participació d’especialistes internacionals com ara Desirée Fields, de la Universitat de Sheffield; Sorcha Edwards, de Housing Europe;  Max Gigling, investigador en polítiques d’habitatge social; i Magnus Hammar de la International Union of Tenants, entre d’altres. Dimarts 25 se celebrarà també una segona jornada sobre cohabitatge i rehabilitació.

Cal inscripció prèvia via formulari online.

Recommended Posts