Premis ara a la contribució social29.07.2016 | El Diari Ara ha publicat les bases de la tercera edició dels premis Tatiana Sisquella a la contribució social, i per això demana als seus lectors que proposin persones, entitats o serveis que amb la seva tasca tinguin un impacte positiu en la població més desfavorida i redueixin les desigualtats, que menin accions per donar resposta als reptes socials actuals i que estimulin la labor social i cívica.

Les persones participants obtindran una entrada doble per al Cosmocaixa (Isaac Newton 26 Barcelona) si la candidatura que proposen és acceptada. El formulari romandrà obert fins el 30 de setembre. Es triaran com a finalistes cinc de les propostes dels lectors i altres cinc del jurat, que estarà format per Joan Maria Pou, Esther Vera, Albert Om, Albert Solé, Carles Capdevila.

El lliurament dels premis serà el 9 de novembre, dins del marc de la celebració del 5è aniversari de l’ARA al Palau de la Música Catalana (C. Palau de la Música 4-6, Barcelona).

Recommended Posts