Sapere Aude06.07.2017 | Organitza Plataforma Educativa

Plataforma Educativa lidera el projecte europeu de mentoria Sapere Aude, centrat en el potencial que el procés de mentoria té per als infants i joves en risc d’exclusió.

El projecte, en el que participen 5 països de la unió europea (Àustria, Alemanya, França, Croàcia i Espanya) i és finançat per Erasmus +, consisteix a formar a persones voluntàries per tal que desenvolupin durant el curs escolar 2017-18, un acompanyament amb trobades setmanals d’infants o joves que viuen en centres residencials, establint amb ells vincles de suport i intercanvi d’experiències i així que aquests disposin d’una figura referent per ajudar-los a afrontar etapes crítiques en el seu desenvolupament personal i acadèmic.

 

Durant el projecte esta previst desenvolupar un Manual formatiu per formar mentors per a que donin un Suport a joves tutelats en la millora dels seus resultats escolars que estarà a disposició de les entitats de forma gratuïta. Així mateix al final del projecte s’avaluarà l’impacte que ha tingut el procés de Mentoria en la millora dels resultats escolars dels joves tutelats.

Aquest primer correu és una breu presentació del programa per a què totes aquelles entitats o persones interessades en projectes de l’àmbit de l’educació o del tercer sector, es pugui conèixer el dia a dia del desenvolupament del programa Sapere Aude.

Aquesta informació es recollirà en els butlletins, concretament quatre entregues en pdf així com notícies d’interès que generi el projecte i fites rellevants durant l’aplicació del programa.

 

Recommended Posts