Concurs de relats de voluntariat social11.03.2016 | La Federació Catalana de Voluntariat Social ha convocat la setena edició d’aquests premis, per promoure el coneixement de les experiències de voluntariat de la mà dels seus protagonistes.

El concurs està obert a qualsevol persona que hagi col·laborat amb una entitat social fent una tasca voluntària i vulgui compartir, a mode de relat, la seva vivència. Els textos, que no poden sobrepassar els 2.000 caràcters, poden estar escrits en català o en castellà i han de correspondre a l’àmbit territorial en què s’ha fet el voluntariat.

El termini de presentació de relats per Girona és el 29 de març, mentre que a Lleida hi ha de temps fins a l’11 d’abril. En aquesta demarcació s’ha creat una modalitat per joves de 16 a 18 anys. Barcelona i Tarragona encara no han obert la convocatòria.

Per presentar els relats cal emplenar aquest formulari. Els millors s’aniran publicant al llarg de l’any al blog Val la Pena!. Voluntaris.cat ofereix tota la informació sobre les bases i els premis per a les persones guanyadores.

Recommended Posts