Reimagina't concurs creacions no sexistes als mitjans05.09.2016 | L’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació ha obert les inscripcions per participar a la 8a edició del concurs (RE)Imagina’t. La iniciativa s’adreça a joves d’entre 14 i 18 anys de centres d’educació formal o entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part de l’Observatori.

Defensa de l’ús no sexista dels mitjans audiovisuals

(RE)Imagina’t vol fomentar la construcció de nous models comunicatius que defensin l’ús no sexista ni androcèntric als mitjans, així com impulsar la creació col·lectiva.

El concurs consta de dues categories, de 14-16 i de 17-18 anys i té dues modalitats. Per a la primera es pot presentar la idea, guió i storyboard d’uns 20 segons, per a la segona, cal presentar una peça audiovisual de no més de 30 segons.

Hi haurà 4 guanyadors per cada modalitat. Els equips que guanyin el premi al guió podran realitzar la seva idea amb professionals de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull. Aquestes creacions seran emeses al programa INFO K de Tv3 i a través de diferents plataformes online. Els guanyadors de la segona modalitat podran assistir a un curs especialitzat sobre tècniques d’edició digital de 4 hores.

Per participar-hi cal formalitzar la inscripció enviant la fitxa d’inscripció per correu electrònic a observatorid@observatoridelesdones.org abans de l’11 de novembre de 2016. Per a més informació, consulteu les bases i el calendari de treball.

Recommended Posts