Jornada Barcelona Inclusiva06.09.2016 | L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva celebra el seu 10è aniversari en el marc de la jornada anual que tindrà lloc el 27 de setembre de 12 a 19h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (Montalegre 5, Barcelona).

La trobada, a més de commemorar els 10 anys de la signatura de l’Acord Ciutadà, vol difondre la seva experiència com a model innovador de governança en polítiques socials de la ciutat de Barcelona, i enfortir els vincles entre entitats, empreses i institucions.

Reflexions sobre la globalització i les xarxes

L’alcadessa de Barcelona, Ada Colau, serà l’encarregada d’inaugurar l’acte. A partir de les 12h30, la sociòloga, economista i Premi Príncep d’Astúries 2013, Saskia Sassen, donarà la conferència inaugural, amb el títol “Expulsiones, cómo combatirlas”.

Després del dinar, les persones participants podran participar a un dels tres espais de “diàleg imaginatiu” previstos: l’impacte de les xarxes d’acció, l’impuls de projectes en xarxa de coneixement i coproducció, i els nous actors en la defensa dels drets socials.

A les 16h30, tindrà lloc una taula rodona amb representants polítics i d’entitats, que parlaran dels 10 anys de l’Acord. Posteriorment, es llegiran les conclusions dels espais de diàleg, i hi haurà un torn de paraules institucional. L’acte conclourà amb una commemoració de l’aniversari  i una actuació musical.

Ja està disponible el programa provisional. La inscripció ja està oberta via formulari online.

Recommended Posts