20181004_Jornada-Voluntariat-lleida03.10.2018 | Organitza Federació Catalana de Voluntariat Social

La 8a edició de la Jornada de Voluntariat Social de Lleida tindrà lloc el dimarts 9 d’octubre a les 17h a la Sala de Juntes de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida (Av. Estudi General 4). Té per objectiu posar en valor i reflexionar sobre el paper del voluntariat i apropar a la ciutadana la tasca de les entitats del municipi.

Aquesta nova edició comptarà amb la col·laboració de Rafael Allepuz, professor d’Economia Aplicada de la Universitat de Lleida. La conferència impartida per Pelegrí girarà entorn del voluntariat i la seva importància com a servei de desenvolupament integral de la societat.

La segona part de la jornada anirà a càrrec d’entitats de la FCVS i persones voluntàries que explicaran en un espai de debat que significa “Fer de voluntari/a” i quines tasques diàries hi desenvolupen, tot destacant els valors de les seves accions. Les entitats que col·laboraran en aquesta part de l’acte són: Creu Roja Lleida, Antisida i Amics de la Gent Gran.

Cal confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a lleida@voluntaris.cat. També s’emetran certificats d’assistència prèvia sol·licitud.

Programa (PDF)

 

Recommended Posts