20171227_PremisFAS27.12.2017 | Organitza Fundació Autònoma Solidària

S’ha resolt la 1ª edició dels Premis a Treballs Finals de Grau sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global convocats per la FAS. Es premien un total de 18 TFG, d’entre els 35 presentats, provinents d’onze facultats i de vint graus diferents i presentats durant el curs 2016-2017 relacionats amb temàtiques vinculades als Objectius de Desenvolupament Sostenible com l’educació de qualitat, l’acció pel clima, la vida d’ecosistemes terrestres, energia assequible i no contaminant i salut i benestar, entre d’altres.

L’acte d’entrega de premis, que tindrà lloc el dimarts 6 de febrer a les 13h, a la Sala de Teatre de Plaça Cívica de la UAB. A l’acte hi intervindran la Vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, Sara Moreno; el director de la Fundació Autònoma Solidària, Jordi Prat; i les persones guanyadores, que rebran un diploma acreditatiu del premi i una litografia.

Avaluació Treballs

En una primera fase, els treballs presentats han estat avaluats per un professor/a de la facultat expert en la temàtica i una tècnica de l’Àrea de Cooperació i EpD de la Fundació Autònoma Solidària, a partir dels criteris establerts en la convocatòria. Els resultats d’aquesta avaluació s’han presentat, en una segona etapa, a una comissió de resolució liderada per la Vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, en la qual també han participat membres del professorat de la UAB, representants de la FAS i membres de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i de la Lafede.cat – organitzacions per a la justícia global.

Podeu consultar el llistat de treballs premiats en la 1a edició dels Premis als Millors TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global

 

Recommended Posts