20180706_Premi-remenjammm07.06.2018 | Organitza Nutrició sense Fronteres, Rezero, Fundació Banc de Recursos i Grup gsr

L’acte d’entrega del Premi a la millor iniciativa Remenja’mmm tindrà lloc aquest divendres 8 de juny de 12 a 13h al claustre del Centre d’Art Santa Mònica (La Rambla 7, Barcelona). Es tracta del primer concurs nacional convocat per premiar i donar visibilitat als restaurants que hagin dut a terme les millors accions per reduir el malbaratament alimentari.

L’objectiu del Premi Remenja’mmm és identificar els establiments amb millor prevenció i  gestió dels aliments per premiar-los i donar-los un reconeixement públic, tenint present que un terç del total de la producció alimentària mundial acaba llençant-se i per això cal un canvi en consciència de tots els agents socials i econòmics que intervenen en el cicle alimentari.

L’acte comptarà amb la participació del Jurat format per personalitats, entitats i organitzacions representatives del sector de la restauració més compromesa amb la sostenibilitat, entre les quals cal destacar l’Ajuntament de Barcelona, l’Agència de Residus de Catalunya, la cuinera Ada Parellada i el Mingo Morilla i l’activista Manuel Bruscas.

Inscripcions

Remenja’mmm, massa bo per llençar-ho

El projecte ‘Remenja’mmm, massa bo per llençar-ho’ promou la reducció del malbaratament alimentari en el sector de la restauració. El projecte està impulsat per Rezero, Banc de Recursos, Nutrició Sense Fronteres i Grup GSR, amb l’objectiu de promoure la sostenibilitat i la reducció del malbaratament alimentari en el sector de la restauració.

 

Recommended Posts