Accio Contra la Fam17.03.2017 | La Fundació Acció contra la Fam organitza la ‘Jornada sobre l’emprenedoria i les oportunitats dels sectors TIC i turisme al Baix Llobregat‘ el dijous 23 de març de 10 a 12h al Citilab de Cornellà del Llobregat (Plaça Can Sunis s/n).

 

L’acte es dirigeix a persones emprenedores, personal tècnic de l’administració pública, tècnics d’emprenedoria, entitats de l’economia social etc.

Programa:

  • 10h: Presentació de l’informe Sectores emergentes de emprendimiento para jóvenes en riesgo de exclusión social i de la Guía para fortalecer competencias emprendedoras en jóvenes, elaborades per Acció contra la Fam a càrrec de Carla Serrano, responsable  de difusió de l’informe dels Sectors Emergents en Emprenedoria d’Acció contra la Fam.
  • 10.30h: Taula rodona sobre l’emprenedoria en el Baix Llobregat ‘Quines oportunitats ofereix el sector de les TIC i el Turisme per als emprenedors? Com es poden desenvolupar projectes d’economia social?’ dinamitzada per Natàlia Anguera, delegada d’Acció contra la Fam Catalunya. Hi participaran Javier González, director Gerent del Citilab,  Mireia Monfort, Consellera de Turisme del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i  Raimon Martínez, director de la Fundació Futur i responsable de Menjar Futur, empresa d’economia social inclusiva.

Es lliurarà un exemplar de l’informe i de la guia als assistents.

S’ha de confirmar assistència al 932540381 o escrivint a ajorba@accioncontraelhambre.org

 

 

Recommended Posts