20191209_Arbre-Arrels09.12.2019 | Organitza Arrels Sant Ignasi

Arrels Sant Ignasi ha iniciat la campanya de Nadal Per Nadal ningú sense regal, amb la qual es demana que qui vulgui col·laborar faci de Rei Mag de persones usuàries dels programes de Tractament d’Arrels Sant Ignasi que es troben en un procés de millora i amb una elevada vulnerabilitat social, que escriuen la seva carta als Reis Mags. Pot participar-hi tothom qui vulgui, amb el compromís de comprar el regal i donar resposta a la carta. El pressupost d’aquest ha de ser entre 15 i 20 euros.  Juntament amb el regal, seria interessant que hi hagués una carta de retorn amb desitjos, felicitació de les festes,… per la persona que hi ha a l’altra banda.

Si hi esteu interessats, envieu un correu electrònic a fadesponent@gmail.com o truqueu al 632 22 39 15 explicant la vostra voluntat de participar en la Campanya Reixos Mags.

D’altra banda, l’entitat organitza una festa per decorar l’arbre de Nadal el 21 de desembre de 17 a 20:30h al costat de l’IEI, on a més hi haurà música en directe, xocolatada i venda de decoracions.

Finalment, el 2 de gener disposaran d’una paradeta solidària al Mercat de Nadal que es fa a la plaça de la Catedral de Lleida, de 10 a 14h i de 16 a 19h.

Recommended Posts