20190401_Teatre-forum-intercultural01.04.2019 | Organitza Casa Àsia, Àrea de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Barcelona i el Pla BCN Interculturalitat.

L’actuació final de l’Aula de Teatre Fòrum Intercultural tindrà lloc el 9 d’abril a les 19h al Centre Cultural Albareda (Albareda 22, Barcelona). L’entrada és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament.

Aquesta edició han reunit 25 persones d’origen cultural divers provinents dels quatre continents, Àsia, Àfrica, Europa i Amèrica Llatina. Han compartit durant prop de dos mesos una experiència creativa intercultural basada en els principis i la metodologia del Teatre Fòrum. Dinamitzen les sessions Cristina Zhang Yu (psicòloga educativa especialitzada en aprenentatge en entorns de diversitat cultural i processos identitaris) i Noè Montuenga (dinamitzador de Teatre Fòrum intercultural i interseccional).

Si vols més informació sobre el projecte o si vols participar en futures edicions, adreça’t a interculturalidad@casaasia.es

Recommended Posts