Centre de dia - campanya micromecenatge Femarec25.05.2016 | Femarec ha engegat la campanya de micromecenatge ‘Apadrina una cuina’, amb l’objectiu de renovar la cuina del Centre de Dia de Salut Mental (Maresme 61, Barcelona), donat que la placa de cocció i forn no funcionen correctament.

El Centre de Dia atén al voltant de 60 persones amb trastorn mental cada any, que en general formen part de la plantilla del Centre Especial de Treball de Femarec i presenten dificultats derivades de la seva malaltia, com l’aïllament o la manca d’habilitats socials. Al centre participen a activitats, formacions i sortides, a més de rebre atenció personalitzada.

Amb la nova cuina, l’entitat vol reactivar el taller de cuina, que contribuïa a la millora de l’autonomia de la llar de les persones usuàries, així com el reforç de les habilitats socials i el coneixement dels beneficis d’una dieta saludable. Es tracta d’un espai per als treballadors que es queden al centre durant la pausa del migdia, on poden menjar els plats que ells mateix elaboren.

La campanya està oberta a la plataforma Elmeugradesorra.org i té com objectiu aconseguir 850 euros, dels quals ja n’ha recaptat 390. Les aportacions obtindran recompenses com imants de nevera, packs-recepta amb la fitxa d’un plat i un dels ingredients, i inclús un dinar al mateix Centre de Dia. La campanya estarà oberta fins divendres 10 de juny.

Per donar més visibilitat a la campanya, els usuaris del Centre de Dia han protagonitzat el curtmetratge ‘Tomàquets verds sense fregir’:

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/CizmH7IBVio”]

Recommended Posts