Programa de la jornada APIP-Acam sobre la transformació de les entitats socials27.04.2016 | La jornada ‘Transformacions de les entitats socials’, organitzada per la Fundació APIP-Acam i l’Editorial Hacer, tindrà lloc el proper 11 de maig al mirador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (Montealegre 5, Barcelona).

Durant la jornada, Marie-Anne Beaudin, presidenta honorària del comité executiu de la revista belga ‘Les Politiques Socials dans le Monde’ i Demetrio Casado, membre del comitè d’honor, presentaran el darrer número, traduït al castellà. Aquesta presentació donarà peu a l’anàlisi de la situació actual de les entitats i la seva transformació a les darreres dècades per adaptar-se a les noves realitats i metodologies, tant a l’estat espanyol com a Catalunya més concretament.

Al debat hi participaran especialistes i professionals vinculats al tercer sector, com ara Teresa Crespo, presidenta d’ECAS; Rosa M. Cadenas, presidenta de DINCAT; Sally Guntin, vicepresidenta d’EAPN; Àngels Guiteras, expresidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; i Ramon Nicolau, de la Fundació Apip-Acam.

El programa complet ja està disponible. Cal confirmar l’assistència a l’adreça de correu electrònic: hacer@fundacióapipacam.org

 

Recommended Posts