Participants a una edició anterior d'Activa't27.02.2016 | Nova organitza aquest procés formatiu, adreçat a joves d’entre 20 i 35 anys, residents a l’àmbit metropolità de Barcelona, amb estudis finalitzats o en el darrer any, i amb interès pel treball comunitari i la transformació social.

‘Activa’t’ cerca l’apoderament personal i col·lectiu dels participants, des d’una perspectiva innovadora i crítica de la realitat social. La formació consta de quatre fases: la primera és l’adquisició de coneixements i recursos per a la incidència social; la segona, el disseny d’una acció comunitària grupal; la tercera, la posada en marxa d’aquesta acció i, per últim, és l’avaluació de tot el procés.

Es treballaran competències com ara la globalització i les relacions internacionals, els drets humans, la prevenció dels discursos de l’odi, la comunicació social, la perspectiva de gènere i la sociocràcia, entre altres. Es comptarà també amb el suport d’una xarxa d’entitats col·laboradores per valorar les actuacions comunitàries que es plantegin durant el curs.

La segona edició d”Activat’ tindrà lloc al Centre Cívic La Barceloneta (C. Conreria, 1-9. Barcelona), els divendres a la tarda i els dissabtes de l’1 d’abril al 8 juliol. Ja estan disponibles el calendari i els horaris, així com els requisits de les persones participants.

El termini per formalitzar la inscripció online per aquesta edició és el 30 de març o fins que es cobreixin les places (es farà una selecció d’entre les sol·licituds rebudes).

Recommended Posts