App d'Arrels Fundació per localitzar persones sense llar01.02.2016 | La Fundació Arrels ha creat una aplicació mòbil per poder treballar conjuntament amb la ciutadania en l’atenció a les persones que viuen al carrer. S’espera que serveixi per detectar i localitzar més casos, tant a Barcelona, com a la resta de Catalunya.

“Arrels localitzador” es pot descarregar gratuïtament en la seva versió per a Android o IOS i és una adaptació del localitzador que ja estava disponible a través del web de la fundació. Aquesta eina va servir l’any 2015 per recollir 224 avisos per a l’equip de carrer de l’entitat.

L’app permetrà agilitzar l’enviament d’informació des de la ubicació mateixa on es troben les persones sense llar. També es recullen detalls com si es tracta d’homes o dones, si estan sols, si tenen animals i el tipus d’espais.

L’app és una de les accions de la campanya 1 milió de gràcies, en marxa des del passat mes de novembre i que té com a objectiu recollir un milió d’euros per garantir un allotjament estable a 125 persones durant un any. Ara per ara, se n’ha recaptat la meitat, amb la implicació d’empreses, escoles i universitats i altres entitats del tercer sector.

 

 

Recommended Posts