Escola d'estiu del voluntariat21.06.2016 | La 17a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, impulsada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, es desenvoluparà del 30 de juny al 17 de setembre a les escoles del Pla de Formació de l’Associacionisme i el  Voluntariat de Catalunya i a altres entitats especialitzades.

Aquest programa formatiu té l’objectiu de millorar els coneixements i les competències de les persones implicades en entitats de voluntariat i en el món associatiu, per enriquir la tasca que duen a terme a les seves organitzacions i s’adreça tant als voluntaris com a personal de coordinació i directiu.

L’oferta formativa inclou 47 accions: 30 cursos i 14 tallers presencials, i 3 formacions en línia. Les activitats presencials tindran lloc a Badalona, Barcelona, Girona, Granollers, Lleida, Sabadell, Tarragona i Tortosa.

Les temàtiques de les activitats formatives són d’allò més diverses: transparència, intel·ligència emocional per voluntaris en recursos d’exclusió social, gestió integral de petites associacions, lideratge, dinàmica de grup i gestió de conflicte, obligacions fiscals, formats digitals per memòries i informes, reforma horària per a l’enfortiment de l’associacionisme i el tercer sector, mentoria, bullying, comunicació 2.0, i un llarg etcètera.

Consulteu totes les formacions, seus i horaris al programa complet. Les inscripcions es formalitzen via formulari online.

 

Recommended Posts