Llibre 'Transformaciones de las entidades sociales'21.06.2016 | La Fundació Apip-Acam i l’editorial Hacer posen a l’abast de les entitats socials el llibre ‘Transformaciones de las entidades sociales’.

L’obra  fa un recorregut per l’evolució del tercer sector els darrers anys, marcada per la professionalització i el pas d’una gestió informal a una de més complexa que ha de donar resposta a requeriments i exigències per part de les administracions i altres institucions. El seu caràcter no lucratiu i les modalitats de finançament diferencien el tercer sector de les empreses més tradicionals, així com un tarannà més democràtic i equitatiu en les relacions laborals, que han de combinar els interessos de la ciutadania que impulsa l’organització i el personal contractat.

‘Transformaciones de las entidades sociales’ inclou els articles traduïts de ‘Reconfigurations de l’associatif’ (2013), de la revista belga ‘Les Politiques Sociales’ i incorpora textos amb experiències de persones referents del tercer sector a Catalunya.

Les entitats que vulguin aconseguir un exemplar han de posar-se en contacte amb hacer@fundacioapipacam.org.

Recommended Posts