20190710_Justice-at-last11.07.2019 | Organitza Sicar.cat

Sicar.cat forma part del projecte europeu Justice at Last en representació d’Espanya, juntament amb Proyecto Esperanza. Es tracta d’una projecte dut a terme en treball en xarxa amb 10 ONG contra el tràfic de persones que té dos anys de durada, i comença ja la fase de difusió i sensibilització, és a dir, la seva tercera i última línia de treball.

En aquesta fase final de sensibilització, s’ha llençat la campanya ‘Coneix els teus drets, reclama compensació’ per promoure l’accés a la compensació efectiva a les víctimes de tràfic d’éssers humans.

La campanya compta amb un web que facilita informació detallada a través de l’exposició de sis dels 60 casos analitzats al llarg del projecte. A més, conté un document de preguntes freqüents i una enquesta adreçada a professionals, amb la finalitat millorar l’accés a compensació de les supervivents del delicte de tràfic d’éssers humans. D’altra banda, també inclou tres informes elaborats en el marc del projecte: ‘Anàlisi jurídic de les pràctiques de compensació’; ‘Necessitats de les víctimes’ i un tercer sobre ‘Accés a la compensació en el marc de la cooperació transnacional’. També hi ha disponible un Document d’Anàlisi i Incidència Política.

Recommended Posts