20190718_Lets-chat10.07.2019 | Organitza Grup ATRA

Let’s Chat! Programa per a joves de gestió de riscos i plaerscelebra dos anys ampliant els seus serveis i el seu equip.

D’una banda, s’han creat les càpsules de prevenció 2019 sobre gènere, drogues i tecnoadiccions. Podeu posar-vos en contacte amb l’entitat, informar de quina temàtica és del vostre interès i anirà al vostre centre a realitzar tallers monogràfics per a adolescents, joves o famílies, de forma gratuïta, divertida i ajustada al grup.

D’altra banda, el programa fa un pas més en la seva essència d’estar pròxim a les persones joves i estrena activitat a les xarxes socials. Des de principis de juliol tenen compte d’Instagram: @lets_chat_joves.

Finalment, aquest estiu, incorporen un servei de videoconferència, facilitant als i les joves l’accés i l’acompanyament del programa allà on vagin.

Let’s Chat!

Es tracta d’un programa de prevenció que ofereix serveis d’atenció, orientació i assessorament sobre el consum de drogues, les conductes addictives i els comportaments de risc associats. És gratuït i està dirigit a joves i adolescents del territori de Barcelona, amb edats compreses entre els 12 i els 25 anys, i també a les seves famílies.

Per a més informació sobre Let’s Chat! contacteu amb:

Sandra Ribas  sribas@grupatra.org
Abraham Isla letschatjoves@grupatra.org
Tel.: 932 376 824
Mòb.: 673 974 725

Recommended Posts