20180517_lendi-portada-goteo17.05.2018 | Organitza Lendi

Lendi ha llençat una campanya de finançament col·lectiu (crowfunding) a través de la plataforma Goteo que finalitzarà el proper 23 de maig amb l’objectiu d’aconseguir finançament per millorar l’aplicació dels mòbils Android i iphone. L’aplicació és la base del seu funcionament i l’expansió del projecte. Per cada euro recaptat, l’Ajuntament de Barcelona n’aportarà un altre (fins a un màxim de 4.000 euros).

Lendi és una comunitat i una aplicació de mòbil per demanar prestats objectes entre veïns i veïnes del barri. Es tracta d’una iniciativa que busca reduir el consum i augmentar les connexions entre les persones que viuen en un mateix barri reforçant així la comunitat. No només es busca instaurar una senzilla xarxa d’intercanvi que permeti estalviar diners i espai a casa, sinó també enfortir el teixit social i els comportaments sostenibles dels barris i ciutats.

Lendi va començar  sent un grup de whatsapp a Gràcia i actualment compta amb més de 1.000 usuaris distribuïts per Barcelona. També s’està començant a desenvolupar a València, Reus, Alcalá de Henares i Múrcia.

 

Lendi – Pide. Comparte. Conecta from Lendi on Vimeo.

Recommended Posts