18.05.2018 | Organitza i publica Arrels Fundació

Arrels Fundació realitzarà el cens de persones sense llar la nit del 5 al 6 de juny de 23 a 5h amb l’objectiu de comptar amb informació qualitativa sobre la realitat de les persones que viuen al carrer. Dels total de 600 voluntaris necessaris, encara en fan falta 300 que parlin català, castellà, anglès, romanès, àrab, italià o polonès.

Inscripcions

D’altra banda, l’entitat ha publicat la guia Quantes persones dormen al carrer al teu municipi? Guia pràctica per organitzar un recompte.  Es tracta d’un resum dels aspectes més importants a tenir en compte per l’organització del recompte, les passes a seguir i algunes recomanacions. Aquesta sorgeix arran de les iniciatives de recomptes de persones sense llar dutes a terme aquesta setmana a Barcelona, Badalona, Terrassa, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet, on s’han comptabilitzat 1.301 persones dormint al carrer (veure resultats recomptes).

Per a més informació, orientació o assessorament, es pots contactar mitjançant el correu recomptes@arrelsfundacio.org o el telèfon 93 441 29 90.

20180518_Portada-guia-arrelsQuantes persones dormen al carrer al teu municipi? Guia pràctica per organitzar un recompte (PDF)

Recommended Posts