20181119_Campanyay-yo-que19.11.2018 | Organitza ABD

ABD llença la campanya #Yyoqué per denunciar la vulneració de drets dels drets dels nens i nenes víctimes de violència masclista, tenint en compte que la seva veu no sempre és escoltada i resta invisibilitzada. L’inici i final de la campanya coincidirà amb la commemoració del Dia Internacional dels Drets de la Infància (20 de novembre) i del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones (25 de novembre), respectivament.

Diàriament i durant una setmana difondran diversos dibuixos en els perfils de les xarxes socials de l’entitat (Twitter, Instagram, Facebook), els quals són una reproducció aproximada dels que han elaborat les nenes i els nens que acompanyem en les seves intervencions terapèutiques. Aquestes instantànies s’acompanyen de frases que simbolitzen les seves vivències.

Com pots sumar-te a la campanya?

Et pots sumar a la campanya descarregant-te els dibuixos de la campanya en aquest enllaç. Puja cada dia una de les imatges a les teves xarxes socials (Twitter, Instagram, Facebook) a partir de demà 20 de novembre a les 12h fins el diumenge 25 amb el hashtag #Yyoqué.

 

 

Recommended Posts