Persones marcant un mapa, en un recompte de persones sense llar
Imatge: Enric Català / El diario.es

11.05.2016 | Càritas i la Fundació Acollida i Esperança se sumen, el proper dimecres 18 de maig, al ‘Recompte Badalona 2016’ per comptabilitzar les persones que dormen al ras a la ciutat.

L’Ajuntament de Badalona i les entitats socials de l’àmbit s’han coordinat per conèixer l’abast del sensellarisme a la localitat i, a partir d’aquí, treballar el disseny conjunt de mesures i polítiques socials per fer-hi front. Hi participen la Fundació Privada Llegat Roca i Pi, Càritas,  i Fundació Mambré; l’Ajuntament de Badalona i les entitats veïnals: la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona i l’Associació de Veïns de Sant Antoni de Llefià. La Fundació Arrels participa també en el projecte aportant el seu coneixement i experiència en l’organització de recomptes a la ciutat de Barcelona.

El recompte es farà de les 12 de la nit a les 2 de la matinada, amb l’objectiu doble d’obtenir informació actualitzada sobre la quantitat i el perfil de les persones que pernocten al carrer, i de sensibilitzar la població en general sobre aquesta qüestió. Per participar com a voluntari, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Recommended Posts