Cartell Conferència Deute28.12.16 | Dilluns 9 de gener continua el Cicle dels Dilluns dels Drets Humans amb la conferència ‘El deute: senyor de les nostres vides. Com afecta el deute la nostra democràcia?’. Els ponents de la xerrada seran Iolanda Fresnillo, membre de la Plataforma per l’Auditoria Ciutadana del Deute, i Guillem López Casasnovas, Catedràtic d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra. El moderador de l’acte serà Josep Cabayol, president de Solidaritat i Comunicació (SICOM).

L’acte tindrà lloc a la seu de Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria 13, Barcelona) a les 19h. L’entrada és lliure i no cal inscripció prèvia. També es retransmet en directe a www.cristianismeijusticia.net/en-directe

Un cicle de conferències permanent

Des de l’any 1998, Justícia i Pau i el Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia (Fundació Lluís Espinal), amb el suport de la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, organitza un cicle permanent de conferències amb l’objectiu de donar a conèixer, debatre i reflexionar sobre problemàtiques que vulneren o dificulten els drets humans arreu del món. Des de l’any 2015, compten amb el suport de Mans Unides.

Aquestes conferències es fan un dilluns al mes i busquen escoltar experts i persones o organitzacions que actuen en relació amb la realitat objecte de cada sessió.

Recommended Posts