Fina Rubio rep premi justícia 27.12.2016 | La Fundació Surt ha rebut una de les mencions honorífiques que atorga la Generalitat pel dia de la Justícia a Catalunya per la seva tasca de defensa dels drets de les dones i el compromís amb els valors d’equitat, inclusió, solidaritat i transformació social, tal i com s’ha reconegut durant l’acte, celebrat al Palau de la Generalitat.

Menció del dia de la justícia per l’equitat de gènere

La presidenta de l’entitat, Fina Rubio, també presidenta de la Xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social, ha recollit la menció de mans del president Carles Puigdemont.

Surt és una entitat d’acció social feminista que fa més de 20 anys que treballa amb les dones i per a les dones, amb la vista posada en eradicar les discriminacions i violències masclistes en tots els àmbits de la vida social i fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones. L’entitat persegueix l’objectiu promovent processos d’apoderament que permetin a les dones posar en valor els seus interessos i engegar canvis que potencien l’adquisició de poder individual i col·lectiu.

Recommended Posts