Concert ATCAT23.03.2017 | L’Associació de la Tartamudesa de Catalunya (ATCAT) presenta el projecte ‘Parlem cantant. Música, ciència i tartamudesa‘, amb un concert el 25 de març a les 19h al Reial Cercle Artístic de Barcelona (Arcs 5).

El concert el faran persones amb tartamudesa, amb l’objectiu de mostrar la importància de la música en la rehabilitació de la tartamudesa. Es podrà observar el canvi positiu que han experimentat i les seves millores en la fluïdesa de la parla, autoestima, confiança, seguretat.

Hi col·laboren Conxita Bentz, musicoterapeuta, pianista, compositora, concertista i investigadora dels efectes de la música en les discapacitats, i Jordi A. Jauset, enginyer i músic, doctor en Comunicació, màster en Psicobiologia i Neurociència cognitiva i investigador i divulgador de la interacció música-cervell.

S’ha de confirmar assistència a info@atcat.org

 

Projecte ‘Parlem cantant’

A Espanya hi ha aproximadament unes 800.000 persones que tartamudegen, equivalents a un 2% de la població adulta i un 5% de la infantil. A través d’aquest projecte es busca superar la por a parlar i aconseguir normalitzar aquest trastorn de la parla en la societat.

ATCAT necessita obtenir finançament per dur a bon port aquest projecte i poder continuar investigant sobre la importància de la música i els seus efectes en el cervell, perquè ajudi a millorar aquest trastorn de la parla.

 

 

Recommended Posts