20181109_Concert-invia09.11.2018 | Organitza Associació “in via”

El proper dimarts 20 de novembre a partir de les 20h tindrà lloc el concert gratuït #ProuViolència, un esdeveniment musical a la sala La Nau de Poblenou amb el qual commemorarem a ritme de rock and roll tots els anys de lluita contra la violència, les desigualtats i l’exclusió social de l’entitat. Se celebraran els 65 anys de trajectòria de l’associació amb una bufada d’espelmes.

Es tracta d’un acte solidari i enfocat a denunciar, un cop més, la xacra dels diferents tipus de violència que existeixen, especialment els perpetrats contra les dones i infants. Per això l’esdeveniment portarà com a títol un lema clar i contundent, #ProuViolència, tot i que també tindrà el seu component lúdic, un concert enèrgic i ple de ritme, que serà presentat per l’actor Pep Planas i que en l’aspecte artístic anirà a càrrec de la banda The Naintis, especialitzada en recordar la millor música rock i pop dels 90.

Aquest, però, no serà l’únic acte de celebració del 65 aniversari de l’entitat. Estan preparant altres actes molt especials, com la inauguració d’una exposició i la celebració d’una cursa solidària. N’informaran en breu.

Recommended Posts