20181109_Jornada-interculturalitat09.11.2018 | Organitza Associació Atlàntida

La III Jornada de Bones Pràctiques amb Immigració i InterculturalitatConèixer i compartir trajectòries de vida’ el dijous 29 de novembre de 9 a 14.30h a l’Espai La Cuina del centre Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix 7, Barcelona).

Aquest projecte és la continuïtat de les I i II Jornades de Bones Pràctiques amb Immigració i Interculturalitat, organitzades per l’Associació Atlàntida els anys 2016 i 2017. L’activitat va tenir un gran interès en el sector, comptant amb la participació de més de 100 persones a cada Jornada. En l’avaluació feta pels participants, es va constatar la necessitat de seguir amb aquestes jornades i es va recollir la demanda que es donés també veu directa a persones de diferents orígens que han viscut experiències d’immigració, permetent visualitzar processos que han tingut resultats favorables, més enllà de fer referència als problemes i les dificultats.

Aquesta Jornada té com a objectiu reflexionar i compartir amb els participants, a partir de les experiències presentades pels ponents, veure quins factors i condicions afavoreixen la integració i les relacions d’interculturalitat, i tenir en compte les dificultats i els reptes que continuen pendents. També es vol visualitzar les entitats i organitzacions que han sigut clau en aquests processos, en quins programes s’inclouen i amb quines metodologies s’ha donat suport a aquestes persones.

La Jornada va dirigida a professionals i persones que estan treballant i/o col·laborant en serveis a la població immigrada i vers la interculturalitat, ja sigui des de l’administració, les entitats i les associacions, des de diferents àmbits: ensenyament, salut, serveis socials, treball comunitari als barris, etc. Per altra banda, també es dona prioritat a la participació a persones del col·lectiu immigrant.

Programa (PDF)

Enviar el full d’inscripció al correu atlantidamigra@gmail.com

 

Recommended Posts