Festival Protesta de crítica social02.05.2017 | El Festival internacional de cinema de crítica social Protesta obre inscripcions per participar en el concurs de curtmetratges en dues categories: ficció i documental. La durada dels treballs no podrà superar els 30 minuts i es podran presentar peces de ficció i documental. El comitè de selecció farà una tria dels curtmetratges finalistes, dels quals el jurat atorgarà el premi al millor curtmetratge documental i al millor curtmetratge de ficció.

La cinquena edició del Protesta, el festival internacional de cinema de crítica social que es farà durant el mes d’octubre, i que aquest any celebra el seu cinquè aniversari. Per a celebrar-ho, es faran activitats a cinc ciutats diferents, mantenint com a seu Vic. El termini per presentar els curtmetratges serà el 15 de maig, i no serà fins el 14 de setembre que es faran públics els curtmetratges finalistes que es projectaran durant el festival a diferents espais.

El festival combina el concurs de curtmetratges de crítica social amb la projecció de llargmetratges, música en directe, exposicions, xerrades i taules rodones relacionades amb el món audiovisual i amb la crítica social. Enguany, coincidint amb el cinquè aniversari, s’ampliarà el nombre de projeccions de llargmetratges.

El premi al millor curtmetratge documental i millor curtmetratge de ficció està dotat amb 1.000 euros, i el premi del públic amb 500 euros. El 25% de cada premi anirà destinat a una entitat o associació sense ànim de lucre que el mateix guanyador o guanyadora escollirà. A més, els guanyadors rebran el trofeu del festival, una escultura de forja feta per Enric Pla Montferrer.

Recommended Posts