Concurs de relats 'Mira'm als ulls'15.12.2016 | L’Associació del Personal de “la Caixa” convoca la segona edició del concurs de relats ‘Mira’m als ulls’. Enguany el lema del concurs és ‘El que mou la meva vida’.

Un concurs de relats per compartir motivacions socials

La convocatòria està oberta a la participació de la societat en general, de manera individual però també en nom d’organitzacions, i s’estructura en quatre categories: infantil, juvenil, adult i sènior. Els textos han de tenir una extensió inferior als 4.000 caràcters, sobre el tema del concurs. ‘El que mou la meva vida’ es refereix desitjos, motivacions, valors, fortaleses i vulnerabilitats, un projecte, una persona o col·lectiu, sentiments, passions, etc.

De totes les categories es triaran com a màxim 10 finalistes, els relats dels quals seran recollits en una publicació. Els guanys generats per la venda del llibre es destinaran a una causa solidària. Ja es pot votar per les entitats que es beneficiarien de la iniciativa o proposar-ne de noves al correu electrònic miramalsulls@lasoci.org.

Per a més informació, consulteu les bases del concurs. El termini per presentar els relats finalitza el 28 de febrer de 2017.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/g7K4BIA-PR4″]

Recommended Posts