Dia del migrant16.12.2016 | Dissabte 17 de desembre joves d’orígens culturals diversos participaran a l’acte institucional organitzat per Casa Àsia, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona amb motiu del Dia Internacional del Migrant, que se celebra el 18 de desembre. Les Nacions Unides van proclamar aquesta data per tal de protegir efectiva i plenament els drets humans de les persones migrants, assegurant el respecte als drets humans i les llibertats fonamentals.

Ser jove i migrant

L’acte comptarà amb les intervencions institucionals de Montserrat Riba, secretària general de Casa Àsia; Oriol Amorós, secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya; Jaume Asens, quart tinent d’Alcaldia, direcció de l’Àrea de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Barcelona.

La taula rodona serà moderada per Vignesh Melwani, i recollirà les experiències d’una desena de joves d’origen marroquí, paquistanès, amazic, filipí, xinès, gambià, bengalí i peruà que explicaran les seves experiències com a migrants o fills de migrants, i les situacions fruit de la interculturalitat que viuen a la societat catalana .

La inscripció ja està oberta en aquest formulari web o al correu electrònic interculturalidad@casaasia.es.

 

Recommended Posts