20180312_Concurs-Estel-Tapia12.03.2018 | Organitza Associació Estel Tàpia

L’Associació Estel Tàpia convoca el I concurs de disseny ‘Creant teixit’ amb l’objectiu de potenciar la creativitat en l’àmbit tèxtil així com establir sinergies entre el món social, el comercial i l’educatiu, generant un producte tèxtil comercialitzable que pugui identificar la ciutat de Barcelona, la seva creativitat i dinamisme social i el mercat de la Boqueria.

Hi poden participar tots els estudiants d’escoles de disseny i professionals d’aquesta disciplina artística que hagin començat la seva carrera després del 2015.

Cal inscripció mitjançant correu electrònic a educasocial@esteltapia.org especificant nom del concursant o concursants, adreces postal i electrònica, província, telèfon, escola on s’estan fent els estudis (si sou estudiants) i/o currículum o book (si sou professionals). Es poden presentar projectes fins el 23 de març.

Entre tots els projectes presentats un jurat en seleccionarà tres i ho farà públic el 12 d’abril. Aquests tres faran una residència al taller de l’Associació Estel Tàpia, del 16 d’abril al 18 de maig, per generar-ne un prototipus que serà el que el jurat valorarà a l’hora de decidir el projecte guanyador entre el 19 i el 30 de maig.  Finalment, es publicarà oficialment el guanyador o guanyadors a les xarxes socials de l’Associació Estel Tàpia durant el mes de juny i es durà a terme l’acte de lliurament del premi.

Bases del concurs

 

Recommended Posts