CartellConcursFotograficIntress15.04.2014 | En el marc del 20è aniversari de l’Any de la Família (Nacions Unides, 1994), Intress organitza un concurs de fotografia sobre famílies amb el lema ‘1000 famílies, 1000 maneres de fer’ (vegeu aquí les bases del concurs). L’objectiu és incorporar totes les famílies: biològiques, adoptives, acollidores, generades en Centres Residencials… per a l’entitat,”totes són models de família que faciliten que nens i nenes puguin gaudir d’un entorn favorable. Parlem de 1000 models de família i volem transmetre que les funcions familiars es poden desenvolupar en qualsevol model de família i tots els models de família poden ser famílies model”.

Qui pot participar? Qualsevol persona, sigui professional de la fotografia o aficionada. (Les persones treballadores i sòcies d’Intress poden participar, però només poden optar a un premi especial d’una càmera digital, que serà lliurada al servei en el qual treballen.)

Com han de ser les fotografies? Han de transmetre les funcions que fan les famílies. Poden ser tant les quotidianes: oci, acompanyament a l’hora d’anar a dormir, de menjar, les celebracions, l’esport, l’escolarització, com les més globals: transmissió de valors, socialització, etc .

IMPORTANT: No s’acceptaran fotografies on els nens es puguin reconèixer, ja sigui un primer pla o imatges on s’identifiqui de forma clara als infants o joves menors d’edat . Volem fer visible el paper de la família , però respectem la intimitat de la infància.

Els premis per als guanyadors són: 

  • Primer premi: 600 €
  • Segon premi: 300 €
  • Tercer premi: 150 €

El termini per a presentar fotografies finalitza el 15 de maig i la resolució del concurs es farà en una jornada de celebració de l’Any de la Família, oberta a tothom, que tindrà lloc el dia 4 de juny a partir de les 17.30 de la tarda al Centre Cívic Vila Florida de Barcelona (carrer Muntaner 544).

 

Recommended Posts

1 Comment

  1. volem posar en valor els petits rituals de la familia que aconsegueixem acompañar a creixer agrans infants!


Comments are closed for this article!