20171107_programa_VII Jornada Inclusió Social VNG07.11.2017 | Organitza l’Oficina Tècnica d’inclusió Social de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

La jornada ‘Cultura i Inclusió Social. L’Art com a eina de transFORMACIÓ‘ tindrà lloc el 29 de novembre de 9 a 14h al Neàpolis de (Rambla Exposició 59-69, Vilanova i la Geltrú). Es tracta de la setena edició d’aquest espai de coneixement i debat, on es tractarà a fons la dimensió social i inclusiva de la cultura i el paper que juga l’expressió artística en i per a la transformació social, així com la necessitat de fer accessible la participació artística i generar oportunitats a una societat diversa.

Hi participarà Antonio Ariño, catedràtic de Sociologia i vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València. També hi haurà quatre píndoles d’experiència seleccionades per a aquest any donaran a conèixer projectes artístics que fomenten la inclusió social, i mostraran que la creació i l’expressió artística poden i han de ser un dret a l’abast de tothom. La jornada serà conduïda i moderada per la periodista vilanovina Magda Bandera, i com a novetats, enguany es farà interpretació en llenguatge de signes de la jornada, i s’acollirà l’obra artística ‘Més panxa, poc cap’ a la biblioteca Joan Oliva i Milà en el programa ‘Biblioteques Inclusives’. L’exposició es podrà visitar del 29 de novembre fins al 8 de gener del 2018.

Programa

Inscripció

Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb vnginclusio@vilanova.cat o al 93 914 00 00 (extensions 3426 o 3423).

Recommended Posts