20180806_Cartell-curs-ciutadania-critica06.08.2018 | Organitza Cristianisme i Justícia, VOLPA Catalunya i Oxfam Intermón

El Curs de transformació social i ciutadania crítica tindrà lloc del 26 d’octubre al 12 de gener en 9 sessions de cap de setmana, la majoria en dissabte al matí, a la seu de Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria 13, Barcelona).

El curs està dirigit a persones compromeses amb la realitat del nostre món, tant des de l’àmbit professional (treballadors i treballadores del tercer sector, treballadors socials, mestres, metges….) com també des de la condició de ciutadania (voluntaris, voluntàries, militants socials, activistes…); persones que vulguin fer una anàlisi crítica de la realitat i que cerquin enfocaments alternatius que toquin també la fe, les conviccions, les opcions de vida; i persones que vulguin fer un voluntariat social o bé una estada de llarga durada al sud (s’ofereix itinerari personalitzat amb VOLPA).

El curs s’estructura en sessions presencials amb ponències i dinàmica participativa en forma de tallers. Es demana el compromís d’assistir a totes les sessions. A més, es proposaran lectures a casa entre sessions, i hi haurà una aula virtual on es penjaran continguts, es farà el treball entre sessions i es facilitarà la interacció entre els participants.

El preu del curs són 150  euros, però per a persones en situació d’atur, estudiants, voluntaris i treballadors de les entitats del sector social dels jesuïtes, Oxfam Intermón i VOLPA és de 120 euros. Tot i així, no es deixarà d’admetre ningú per motius econòmics.

Hi ha 25 places disponibles i us hi podeu inscriure fins la primera setmana d’octubre.

Programa (PDF)

Inscripcions

Per a més informació, adreceu-vos al correu cursos@fespinal.com o al telèfon 93 317 23 38

 

 

 

Recommended Posts