Curs sobre TIC per la eficiència en la intervenció social26.02.2016 | Els darrers avenços en noves tecnologies també s’apliquen a la intervenció social. Aquesta formació exposarà models i tendències en sistemes intel·ligents d’atenció a les persones amb les TIC i la tecnologia mòbil.

L’obtenció i anàlisi de dades, la geolocalització i els mètodes predictius són alguns dels aspectes que poden millorar l’atenció i el suport a les persones en els processos d’intervenció.

La formació està basada en xerrades d’experts i taules rodones amb casos pràctics d’ús d’aquestes tecnologies. Reinaldo Martínez (doctor en Psicologia Cognitiva), Montserrat Cervera (directora de CCYC), John Scade (director general de MAS Business) i Francesc Camps (director d’Eral Grup), són alguns dels ponents. M-resist, Arrels Fundació, Refugees Speaker i el Teb presentaran els seus projectes de tecnologia mòbil aplicades a la intervenció social.

El curs tindrà lloc els propers 8 i 9 de març, de 9h a 17.30h, a la Sala Mirador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona – CCCB (C. Montalegre, 5. Barcelona). La inscripció es pot formalitzar a través d’un formulari online i podeu consultar el programa complet en PDF.

‘El mòbil i les TIC al servei de la eficiència en la intervenció social’ és una formació organitzada per la Taula del Tercer Sector i UIMP Barcelona, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Recommended Posts