Representants de les empreses guardonades amb els premis Innovació en conciliació i temps25.02.2016 | El Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona va acollir, el passat 24 de febrer, l’acte de lliurament del Premi Barcelona a l’empresa innovadora en conciliació i temps, que reconeix les accions de diferents tipus d’empreses per la implementació de mesures de conciliació laboral, personal i familiar, i que potencien amb les mateixes la paritat i la coresponsabilitat en les tasques de cura. Enguany s’hi havien presentat 29 candidatures.

La Fundació Joia ha estat premiada en la modalitat de més de 50 persones treballadores, per la millora de la gestió del temps i l’adopció de l’horari europeu. En la modalitat d’entre 10 i 50 persones treballadores, el guardó ha estat per Softmachine, que disposa d’un programa integral de conciliació amb bossa d’hores i flexibilitat horària. La Ciutat Invisible ha obtingut el premi per empreses de menys de 10 persones treballadores, per implantar una baixa paternal de 8 setmanes.

La menció especial a empreses de la Xarxa NUST ha estat per a Henkel Ibèrica, per la guia Un@ más en la família, adreçada a pares i mares, amb informació sobre permisos i ajuts disponibles amb el naixement d’un nadó, i que se suma a altres accions de conciliació menades per l’empresa.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa Ada Colau i el comissionat d’economia social i solidària i consum Jordi Via. Sara Berbel, doctora en Psicologia Social i directora d’Empowerment HUB, va moderar el debat sobre ‘Innovar a les empreses per millorar el temps de les persones’, on hi van participar representants de Gaes i SGS Tecnos, organitzacions premiades en anteriors edicions.

Els i les assistents van poder visitar l’exposició sobre els 10 anys de la Xarxa NUST i fer ús d’un espai de joc per infants durant el temps que va durar l’acte.

Recommended Posts