07.06.2021 | Presentació del llibre ‘La Mirada Horitzontal – Històries sense llar d’un educador social’, de David Vázquez

El proper divendres 11 de juny, a les 19h, l’autor i educador social David Vázquez presenta el seu llibre ‘La Mirada Horitzontal – Històries sense llar d’un educador social’. L’acompanyarà David Núñez (també educador social i músic). Serà a la Biblioteca Anarquista Maria Rius (c. Corts Catalanes, 79, a Lleida). El llibre convida a la reflexió i al diàleg fent parlar l’experiència a través de relats i històries d’educació social viscuts en primera persona en diferents àmbits d’intervenció i amb un mateix denominador comú, l’exclusió. El carrer com a teló de fons i punt de partida d’aquest diari de camp vivencial per on transiten persones de veritat que viuen entre nosaltres. Retrats sense sostre i testimonis de vides invisibles a la intempèrie, amb la intenció que surti a la superfície allò que queda submergit. Una mirada horitzontal per posar-se al lloc de l’altre i revisar-se, per construir xarxa de suport mutu i reivindicar la comunitat.

Dissabte 12 de juny, a les 19h, el presentarà també a La Soll (Pl. Nacions sense estat, Tàrrega), acompanyat del músic Carlos Miñarro.

Recommended Posts