Cartell del debat sobre migrants02.05.2016 | L’Associació Amb Drets organitza una nova edició dels ‘Debats de Ciutadanies migrants’, amb la conferència ‘Europa a prova: les democràcies europees i les persones refugiades’.

Jordi Vaquer, director de la Iniciativa per una Societat Oberta a Europa i col·laborador d’Ambdrets, oferirà la conferència. Hi intervindrà Oriol Amorós, Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, qui parlarà sobre el compromís que Catalunya vol tenir amb les persones refugiades.

L’acte repassarà les reaccions dels països europeus davant l’arribada de més d’un milió de persones el darrer any, i com aquesta ha posat a prova les societats democràtiques: de la insolidaritat i la xenofòbia, als líders i les col·lectivitats que han fet un pas al front per defensar els drets humans de totes les persones.

La conferència tindrà lloc dimecres 11 de maig a les 19 hores, a la Sala Macaya del Palau Macaya (Passeig de Sant Joan 108, Barcelona). Cal confirmar l’assistència a ambdrets@ambdrets.org.

Recommended Posts