Debat sobre maltractaments a gent gran13.04.2016 | El proper debat del cicle Catalunya Social porta com a títol ‘Maltractaments a les persones grans. Una realitat oculta que exigeix respostes’ i tindrà lloc el proper dimecres, 3 de maig, de 9.20 a 10.45 a l’Ateneu Barcelonès (Canuda, 6. Barcelona).

Jordi Muñoz, advocat i President d’EIMA (Associació per a la investigació de maltractaments a les persones grans), presentarà un dossier amb el mateix nom del debat.

Posteriorment, hi haurà un debat amb especialistes del tercer sector: Montserrat Falguera, presidenta de la Federació d’Entitats d’Assistència a la Tercera Edat (FEATE), Enrique Peiró, representant de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC) i Pilar Rodríguez, representant de la Federació d’Organitzacions Catalanes de Gent Gran, Dones i Família (FOCAGG). L’acte es clourà amb un torn de preguntes.

El cicle de debats Catalunya Social és organitzat per la Taula del Tercer Sector Social, el Diari Ara i l’Ateneu Barcelonès. La inscripció ja és oberta.

Recommended Posts