Dia salut mental05.10.2016 | La Federació Salut Mental Catalunya celebra el proper dissabte 8 d’octubre el Dia Mundial de la Salut Mental a la Seu Vella de Lleida, amb el lema ‘Prevenció, la clau de l’equilibri’.

Es tracta d’una diada festiva i oberta a la ciutadania en general, així com a professionals de l’àmbit social i sanitari, entitats  i administracions. El programa d’actes inclou jocs, tallers i actuacions musicals i de circ. El periodista Lluís Caelles i l’actriu Txe Arana seran els conductors de la jornada. A més, la cantant Lorena interpretarà la cançó emblema del dia mundial ‘I què, si’.

El dia de la salut mental és reivindicatiu

El Dia Mundial de la Salut Mental també és un moment per reivindicar els drets de les persones amb malaltia mental i reclamar una millora de la seva qualitat de vida. A més dels parlaments institucionals, a càrrec de l’alcalde de Lleida, representants del Govern de la Generalitat de Catalunya, el president de la Federació Salut Mental Catalunya i la presidenta de Salut Mental Ponent; també es llegirà el manifest de la federació amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

Recommended Posts