jornada housing first05.10.2016 | La Fundació Arrels organitza una jornada sobre el model Housing First a Catalunya. Se celebrarà dimarts 18 d’octubre de 9.30 a 18h al Born Centre Cultural de Barcelona (Plaça Comercial 12, Barcelona).

La jornada té com a objectiu presentar el model Housing First des de la seva base teòrica i debatre els aspectes que cal contemplar per implementar-lo. El concepte va ser creat l’any 1992 per l’organització nord-americana Pathways to Housing i prioritza l’accés immediat a un habitatge digne com a base per començar el procés de millora de les persones que viuen al carrer.

La trobada s’adreça a professionals de l’àmbit públic i d’organitzacions socials, i a responsables i directius d’entitats d’arreu del territori català, que ja treballen amb el model Housing First o volen començar a implementar-lo per donar resposta a la situació de les persones que dormen al carrer.

Visions internacionals sobre el sensellarisme

La jornada comptarà amb la participació dels experts internacionals en sensellarisme Sam Tsemberis, psicòleg clínic i impulsor del Housing First a Pathways to Housing; i Tim Aubry, piscòleg i investigador canadenc.

El programa complet ja està disponible. La jornada i el dinar són gratuïts, per a inscriure’s empleneu el formulari online o truqueu al telèfon 93 441 29 90.

Recommended Posts