Estels per la Pau06.10.2016 |  La Fundació Comparte, en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels, organitza el proper 9 d’octubre la tercera edició a Catalunya d’’Estels per la Pau’, una jornada de sensibilització, participació ciutadana i denúncia social per la cultura de la pau.

La platja de Castelldefels, al Baix Llobregat, serà l’escenari d’un acte que se celebrarà de manera simultània a altres 100 poblacions d’arreu del món. A través d’activitats artístiques, educatives i d’entreteniment, es vol compartir amb les famílies un espai de solidaritat des del qual reclamar la pau al món. Al llarg de tot el dia, les persones participants podran gaudir de tallers de construcció i decoració d’estels, un jardí del vent (estels estàtics a la sorra), vols acrobàtics d’estels gegants, exhibició de balls o tallers de maquillatge, entre d’altres.

Multiculturalitat i educació per la pau

Aquest esdeveniment se celebra, des de fa més de 30 anys, cada segon diumenge d’octubre (One Sky, One World), amb el suport de les Nacions Unides i la Unesco, i fa servir l’estel com a símbol multicultural per promoure l’enteniment entre els pobles, la justícia social i el diàleg per la convivència.

Els diners recaptats es destinaran al desenvolupament d’activitats d’Educació per la Pau amb les entitats d’Amèrica Llatina amb què treballa la Fundació Comparte. Consulteu el programa complet de l’esdeveniment.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/hlkPr6M0nuk”]

 

Recommended Posts