Documental d'Ecom sobre la diversitat23.06.2016 | ECOM, el moviment associatiu de persones amb discapacitat física, proposa l’exposició i el documental ‘Vides Diverses’ a les entitats socials interessades.

Aquesta iniciativa vol difondre els valors de la diversitat social i la convivència a partir del testimoni de persones amb discapacitat física que han fet el pas cap a a una vida independent, superant limitacions i barreres, que no només són físiques sinó també mentals. La seva experiència pot ser un exemple de superació i també una reivindicació de la diversitat dins la igualtat d’oportunitats, la capacitat de prendre les pròpies decisions i el dret a una vida independent.

Tant el documental com l’exposició s’adrecen a la societat en general, ja que el que es proposa és una reflexió sobre l’acceptació de la diversitat com a valor.  Pel que fa a l’edat, es recomana la visualització de l’audiovisual a partir dels 14 anys. La durada del documental és de 36 minuts.

Les entitats interessades en fer una projecció del documental, amb un col·loqui posterior i en instal·lar l’exposició als seus locals, poden contactar ECOM trucant al 93 451 55 50 o escrivint al correu comunicacio@ecom.cat.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/Nl83-eI_PO0″]

‘Vides diverses ha estat impulsat per ECOM, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, dins el projecte per la difusió de la vida independent i la campanya VIDA INDEPENDENT #feselpas.

Recommended Posts