14.04.2020 | Organitza Casal dels Infants

El Casal dels Infants ha començat a desplegar kits d’emergènciakits educatius per a aquelles famílies que participen en l’associació que es troben en una situació de vulnerabilitat més greu. Es tracta d’una mesura urgent que busca donar resposta a les necessitats detectades en l’acompanyament telefònic, que mantén una comunicació constant amb 2.575 infants, joves i famílies.

Els kits d’emergència consisteixen en una prestació econòmica amb fons de l’associació perquè les famílies que més ho necessitin facin front a necessitats alimentàries no cobertes. L’ajut és d’un import mitjà de 140 euros setmanals per a una família de quatre membres, però s’ajusta en funció de la situació de cada família i la seva evolució. Es realitza un seguiment molt acurat del cas per si es poden gestionar respostes d’urgència social amb els serveis socials i un pla de seguiment intensiu per evitar que s’agreugi la situació de risc.

D’altra banda, els kits educatius inclouran materials per a activitats d’aprenentatge (llapis, gomes, colors, fulls, llibretes i estris per a manualitats), així com jocs i joguines. Amazon, per la seva banda, ha fet arribar a l’entitat un donatiu de 65 tauletes que es distribuiran entre aquells infants i adolescents del Casal dels Infants que més les necessiten per seguir el curs escolar o altres processos de formatius.

L’entitat busca aliances amb altres empreses per comptar amb més dispositius que permetin a més nois i noies estar connectats.

Fer un donatiu

 

Recommended Posts