Festival de curtmetratges de cooperació del JIS28.07.2016 | Joves per la Igualtat i la Solidaritat anuncia la nova edició del Festival de curts i videoclips fets en 48 hores MetropoL’His i de curts de cooperació al desenvolupament GlobaL’H.

Per això ja han publicat les bases i les modalitats de participació. La primera és la de fer un curt en 48 hores, basat en tres premisses i amb una durada de cinc minuts. La segona és la del GlobaL’H, de curtmetratges d’un màxim de 15 minuts sobre cooperació, drets humans, cultura de la pau o cohesió social, entre altres.

El proper 14 d’octubre a les 18 hores tindrà lloc la presentació del festival i es donaran les consignes per la primera localitat. Serà a Torre Barrina Centre Municipal de Creació Multimèdia de L’Hospitalet (Parc de La Marquesa – Carretera de Collblanc, 67, L’Hospitalet de Llobregat). Els videoclips o curtmetratges de 48 hores seran rodats i editats a partir d’aquell moment i lliurats com a molt tard el 17 d’octubre a les 14h. El mateix termini servirà per la secció de GlobaL’H.

La gala final de la projecció i entrega de premis serà divendres 4 de novembre a partir de les 20h als Cines Filmax del centre comercial Gran Via 2  (Gran Via 75, L’Hospitalet del Llobregat). Per a més informació, escriviu a info@metropolhis.cat.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/JNuzcM184O8″]

Recommended Posts