05.03.2020 | Mobilitzacions i campanyes amb motiu del 8M, Dia internacional de les Dones

Manifest 2020 | Convocatòries al territori

 

20200305_Enfocalas-AccemAccem: Campanya #Enfócalas8M per commemorar el 8 de març amb unes ulleres que donen visibilitat a les dones invisibilitzades la resta de l’any. També organitzen el recital poètic ‘Poesia en moviment’ el 14 de març a les 18h a l’Ateneu L’Harmonia (Sant Adrià 20, Barcelona).

afev_8M

 

AFEV: Setmana temàtica de gènere fins el 8 de març a través de tallers i exposicions per fomentar la comunicació entre els mentors i mentores i els seus tàndems. La iniciativa inclou una agenda cultural a Barcelona en clau feminista i recursos i idees per posar en pràctica, com ara articles i fitxes pedagògiques.

 

20200305_Cartell-salut-i-familiaAssociació Salut i Família: l’entitat manifesta el seu suport al 8 de març amb un escrit sobre la necessitat de tenir vides més autònomes, igualitàries i amb responsabilitats compartides entre dones i homes.

 

 

20200306_Jornada-inviaAssociació “in via”, Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral i Coordinadora d’Entitats de Poblenou: Jornada ‘Obrint la mirada cap a les violències de gènere: aprenent, per a construir relacions de bon tracte’ el 13 de març de 17 a 21h al Casal del Barri de Poblenou (Rbla. Poblenou 49).

 

 

Altres notícies relacionades:

Entrevista a Meritxell Vegué, directora tècnica de l’Associació Lligam a Xarxanet

Recommended Posts