20200305_Crus-horticultura05.03.2020 | Organitza Fundació Benallar

S’ha iniciat la nova temporada de la formació en horticultura i jardineria que organitza la Fundació Benallar a Sarrià. Enguany s’adapta el format dels cursos per facilitar la participació d’alumnat derivat des d’altres entitats. A diferència del que s’havia anat fent fins ara, un curs anual, s’hi poden inscriure alumnes per una durada determinada d’uns mesos enlloc de tot l’any i no necessàriament tots els dies de la setmana.

Disposen de places becades per al curs, sempre i quan hi hagi un referent educatiu extern per fer conjuntament un pla de treball concret per a cada persona. Els participants han de tenir la situació habitacional coberta, per tant, no hi poden participar persones que durant la formació es trobin en situació de carrer.

La formació s’inicia el 3 de febrer i finalitza el 27 de novembre 2020, però us hi podeu matricular en qualsevol moment . S’estructura en classes de 4 hores diàries (de 9 a 13h) de dilluns a divendres.  La durada anual del curs és de 800 hores (150 hores de teòrica i 650 hores de pràctiques), però és variable depenent del que es decideixi prèviament amb cada alumne.

Per a més informació, contacteu amb María José Susperregui al correu hecologic@benallar.org o al telèfon 683 374 963.

Recommended Posts