20181207_superheroi(ne)s05.12.2018 | Organitza AFEV, acidH, Iniciatives Solidàries, Associació “in via”

L’edició 2018 de la jornada Superheroi(ne)s BCN Day tindrà lloc el diumenge 16 de desembre a partir de les 11h al carrer Siracusa 53 de Barcelona. està dirigida a contribuir a la tasca de quatre entitats socials, per fer que persones en risc d’exclusió tinguin una vida més digna. Atenen persones en situacions de desavantatge per diferents motius: discapacitat, pobresa, consum de drogues, treball sexual, sense llar o infants amb dificultats.

S’ha organitzat un Escape room de dues hores de durada en el qual cal anar desxifrant proves i enigmes per poder “escapar” i superar el joc. Està indicat a partir dels 10 anys. Per als nens i nenes més petits, hi haurà un espai dedicat a ells, amb monitoratges. Les places per participar són limitades, ja que es juga en grups de 8 persones i el material per jugar determina un màxim de places.

Per participa-hi, cal inscriure’s prèviament en aquest formulari.

Els objectius d’aquesta iniciativa són sensibilitzar la ciutadania sobre les problemàtiques d’exclusió social i l’esforç heroic de moltes persones que lluiten dia a dia per superar-les, donar a conèixer les entitats que estan a primera línia, la força dels seus projectes i el potencial de la seva col·laboració; i mobilitzar i divertir a la ciutadania per captar fons per aquests superherois i superheroïnes.

 

Recommended Posts